Kesän turnauksia

Joukkuepikapelin SM -turnaus pelataan Jyväskylässä tulevana viikonloppuna. Lahden Shakki osallistuu kilpailuun neljällä joukkueella. Lisäksi kerhon pelaajia on mukana Orimattilan Misakoshakin joukkueessa. Aiemmin kesän kuluessa on pelattu perinteisiä avoimia turnauksia.

Avoin SM pelattiin Naantalissa 2.-8. heinäkuuta. Turnaukseen osallistui 42 pelaajaa, ja sen voitti Viron ja Salon Shakkikerhon KvM Kalle Kiik. Lahden Shakin Lauri Särkiö oli hienosti 10. tuloksella 5,5 (9).

Perinteinen avoin kansainvälinen turnaus, Heart of Finland, pelattiin Jyväskylässä 16.-22. heinäkuuta. Osallistujia oli 98.
Turnauksen voitti Viron SM Kaido Külaots (7,5/9), seuraavina SM Vadim Moiseenko ja FM Toivo Keinänen. Lahden Shakin Lauri Komulainen oli mukavasti 34. tuloksella 5 (9) ja Aimo Heino 88. 2,5 pisteellä.

Kesän kerhopelien sarjat ovat jo pitkällä. Viiden osakilpailun jälkeen pikapelisarjaan on osallistunut 30 eri pelaajaa ja nopeisiin peleihin neljän kilpailun jälkeen 24 eri pelaajaa. Tulokset tulospalvelussa.