Nopean shakin turnaus 8.6.2019

Lahden nopean shakin turnaukseen osallistui mukavat 30 pelaajaa. Turnauksen voitti täysin pistein Jyväs-Shakin FM Tommi Luukkonen. Palkitut 1) T.Luukkonen, JyS 6(6), 2) J.Tuononen, JoeSK 5, 3) S.Montonen, KymS 4,5, U1900 1-4) V.Vehkalahti, LahS, E.Ahlqvist, KymS, J.Pitkänen, LahS ja O.Rusanen, LahS 4 sekä U1600 1) J.Tolkki, LahS 3

Kiitos kaikille osanottajille! Täydelliset tulokset chess-results.com -palvelussa.

Kilpailutulokset sekä osallistujalista julkaistaan. Tulokset välitetään internetissä www.chess-results.com-tulossivustolle, järjestävän seuran kotisivuille www.lahdenshakki.net sekä selolaskentaan. Tuloksia ja niistä muodostettuja tilastoja voidaan toimittaa julkaistavaksi myös muilla verkkosivuilla, teksti-tv:ssä, televisiossa, sanoma- ja aikakauslehdissä, sosiaalisessa mediassa sekä liiton hallinnoimissa video- ja valokuvagallerioissa. Kilpailujen yhteydessä osallistujia voidaan kuvata ja videoida.