Kevään ohjelma ja syksyn viimeiset pelit

Kevään ohjelma on julkaistu: Kevät 2018
Lisää ohjelma omaan kalenteriin tästä

Syksyn pikapelisarja päättyi kinkkupeleihin. A-sarjan kinkusta uusittiin L.Hagelbergin ja A.Pitkäsen kesken. Kinkku uusinnan jälkeen L.Hagelbergille. B-sarjan kinkun voitti ylivoimaisesti O.Iskanius ja arvonnassa onnekkain oli K.Paananen. Sarjan parhaat olivat A: 1) L.Hagelberg, 2) R.Kivilahti, 3) A.Pitkänen ja B: 1) O.Iskanius, 2) J.Kylmälä, 3) J.Männistö. Tarkemmat tulokset tulospalvelussa.

Syyskauden viimeisenä kilpailuna pelattiin nopean pelin mestaruusturnaus 27.12. Mestaruuden voitti H.Joentausta vertailulla ennen S.Valkamaa. B-ryhmän paras oli J.Tolkki ennen O.Liljaa. Nopean pelin syyssarjan parhaat olivat A-ryhmässä 1) L.Hagelberg, 2) J.Äijälä, 3) J.Pitkänen ja B-ryhmässä 1) O.Lilja, 2) J.Tolkki, 3) P.Mattila.